Adela scrie despre prima zi de filmare la „Weekend cu Mama” (II)

Apropo.ro / 05.03.2009, 11:04
Adela scrie despre prima zi de filmare la
Adela Popescu le vorbeste si astazi fanilor despre prima zi de filmare la "Weekend cu mama".

Cu mai putin de 3 saptamani inainte de premiera filmului "Weekend cu mama" in cinematografe (20 martie), Adela Popescu revine cu o noua insemnare a jurnalului sau de filmari, pe blogul www.weekendcumama.ro/blog.

O noua parte din jurnalul filmarilor pentru "Weekend cu mama" al Adelei Popescu este disponibil astazi in exclusivitate pe apropo.ro, urmand ca de maine sa poate fi vizionat intergral pe weekendcumama.ro/blog.

De aceasta data, Adela continua sa le vorbeasca fanilor despre ce a insemnat pentru ea prima zi de filmare alaturi de echipa "Weekend cu mama".

Post:

Prima zi de filmare (II)

Ca o avalansa ametitoare, gandurile si intrebarile se rostogoleau unele peste altele si deveneau din ce in ce mai grele si mai dezarmante. Oare era prea mult pentru mine? Oare era prea devreme? Oare i-am dezamagit pe cei care au avut incredere in mine?

Pentru ca asta ma urmareste cel mai des si ma inclesteaza: teama de a nu-i dezamagi pe altii. Pe mine pot sa ma dezamagesc oricand, ma cunosc, insa nu suport sa spulber asteptarile cuiva pe care il respect si care a dat dovada de bunavointa fata de mine.

Recunosc ca in acea zi am urat-o pe Cris…

Citeste continuarea articolului, maine, pe blogul Adelei!

VEZI SI:

"Adela scrie despre prima zi de filmare la Weekend cu Mama (I)"

"Adela vorbeste despre muzica din Weekend cu mama (partea a III-a)"

Vezi trailer-ul filmului:

 

Maine, un nou fragment din cea mai noua confesiune a Adelei va fi disponibil in exclusivitate pe Apropo.ro!


Foto: flickr.com