Adela vorbeste despre fiica ei din „Weekend cu mama”

Apropo.ro / 06.03.2009, 17:23
Adela vorbeste despre fiica ei din
Adela le vorbeste fanilor despre Laura, fetita de 3 ani care o interpreteaza pe Andreea, copilul lui Cris, in "Weekend cu mama".

Cu 2 saptamani inainte de premiera filmului "Weekend cu mama" in cinematografe (20 martie), Adela Popescu revine cu o noua insemnare a jurnalului sau de filmari, pe blogul www.weekendcumama.ro/blog.

O noua parte din jurnalul filmarilor pentru "Weekend cu mama" al Adelei Popescu este disponibil astazi in exclusivitate pe apropo.ro, urmand ca de maine sa poate fi vizionat integral pe weekendcumama.ro/blog.

De aceasta data, Adela le vorbeste fanilor despre emotiile pe care i le-a trezit Laura, fetita de 3 ani care o interpreteaza pe Andreea, copilul lui Cris, in "Weekend cu mama".

Post:

Adela + Laura = Cris + Andreea (I)

{[ray of light + addiction+ (smile-my tears)] x unconditioned love}= ?

Indicii:

Cand a aparut am vazut doar o raza de soare inaintand spre mine. A devenit dependenta mea de zambet. Mi-a aratat ca zambetul si lacrimile nu sunt incompatibile. Mi-a demonstrat cum regretele unei mame care nu se drogheaza si totusi raneste sunt mai dureroase decat greselile uneia care se drogheaza, dar care vrea sa opreasca lumea in loc si sa o tina nemiscata pana cand vor fi impreuna.

Este vorba de Laura, fetita de 3 ani care o interpreteaza pe Andreea, copilul lui Cris.

Citeste continuarea articolului, maine, pe blogul Adelei!

VEZI SI:

"Adela scrie despre prima zi de filmare la Weekend cu Mama (II)"

"Adela vorbeste despre muzica din Weekend cu mama (partea a III-a)"

Vezi trailer-ul filmului:

 

Maine, un nou fragment din cea mai noua confesiune a Adelei va fi disponibil in exclusivitate pe Apropo.ro!


Foto: flickr.com