Adele a fost operata cu succes pe coardele vocale

Apropo.ro / 08.11.2011, 11:15
Adele a fost operata cu succes pe coardele vocale
Artista britanica Adele a fost operata pe coardele vocale, din cauza hemoragiilor repetate care ar fi putut da nastere unui polip benign.

Cantareata Adele a fost operata la nivelul coardelor vocale, efectuata cu scopul de a trata o afectiune mai veche. Astfel, artista si-a anulat toate concertele si aparitiile publice programate in ultima parte a acestui an.

Un purtator de cuvant de la Massachusetts General Hospital din Boston a spus ca artista britanica a suportat o microinterventie chirurgicala la nivelul coardelor vocale pentru a opri hemoragiile repetate, care, daca ar fi continuat sa se produca, ar fi dat nastere unui polip benign. Aceasta afectiune apare de obicei ca urmare a faptului ca vasele de sange de la nivelul coardelor vocale sunt instabile si pot sa plesneasca.

Potrivit medicului care a operat-o, Adele va avea parte de o recuperare si vindecare completa, dupa aceasta interventie realizata cu ajutorul laserului.

Albumul „21” al lui Adele este cel mai bine vandut album al anului in Statele Unite.

Adele a fost operata pe coardele vocale

Pe 11 octombrie, artista britanica a primit patru nominalizari la gala American Music Awards, care va avea loc pe 20 noiembrie la Nokia Theatre din Los Angeles.

Britanica Adele Laurie Blue Adkins a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de critici. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards.

Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, „19” si „21”. Adele nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste, in melodii precum „Someone Like You” si „Rolling in the Deep”.

Adele nu este singura cantareata care s-a confruntat cu astfel de probleme. Keith Urban (44 de ani), sotul actritei Nicole Kidman, va fi operat pe corzile vocale, luna aceasta.