Adele a lansat videoclipul piesei „Send My Love (To Your New Lover)”

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2016, 10:38
Adele a lansat videoclipul piesei
Cântăreaţa britanică Adele, care a obţinut trofeele pentru "Cel mai bun artist" şi "Cel mai bun album" fără a fi prezentă la decernarea premiilor, a lansat videoclipul piesei "Send My Love (To Your New Lover)" în cadrul Galei Premiilor Muzicale Billboard 2016, care a avut loc pe 22 mai în Las Vegas.

Deşi nu a putut fi prezentă „în carne şi oase” duminică seară la decernarea Premiilor Muzicale Billboard 2016, Adele le-a făcut o surpriză fanilor săi prin difuzarea în premieră, în cadrul Galei, a celui mai recent videoclip – „Send My Love (To Your New Lover)”, care este realizat pentru cel de-al treilea single extras de pe albumul „25”.

Până acum reacţiile de pe reţelele de socializare la acest videoclip proaspăt lansat au fost de laudă, fanii apreciând muzica artistei pe care o consideră „legendară”.

Cântăreaţa în vârstă de 28 de ani nu a putut participa la ceremonia de premiere, având în vedere că în prezent se află într-un turneu european, iar în weekend-ul 21-22 mai a susţinut concerte în Portugalia.