Adele cere 150.800 de dolari pe minut pentru a cânta la o nuntă

Apropo.ro / 15.03.2013, 11:30
Adele cere 150.800 de dolari pe minut pentru a cânta la o nuntă
Britanica Adele a solicitat un onorariu de 150.800 de dolari pe minut pentru a susține un recital de 25 de minute la o nuntă de lux.

Cântăreața britanică Adele a solicitat un onorariu de 150.800 de dolari pe minut pentru a susține un recital de 25 de minute la nunta fiicei unui magnat din industria sucurilor din fructe din Africa de Sud.

Artista a fost contactată de magnatul sud-african Vivian Imerman – a cărui avere este estimată la 600 milioane de dolari -, care a rugat-o să cânte 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra.

Magnatul sud-african a renunțat în cele din urmă la această idee, după ce a aflat că mini-concertul lui Adele l-ar fi costat câteva milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Vivian va organiza o nuntă spectaculoasă. A plătit-o pe Amy Winehouse cu câteva sute de mii de dolari pentru a cânta la nunta Biancăi, fiica lui cea mare, în urmă cu trei ani. Spera să poată face același lucru și cu Adele„, a declarat o sursă pentru publicația Daily Star.

Li s-a părut mult prea costisitor și a început să caute alți artiști„, a adăugat aceeași sursă.

Citește mai multe detalii despre onorariul de nuntă al lui Adele, pe Mediafax.ro