Adele, colaborare cu Phil Collins

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2014, 14:00
Adele, colaborare cu Phil Collins
Veste buna pentru fanii artistei! Adele se pregateste pentru lansarea unui nou album.
Dupa ce in 2011 a fost diagnosticată cu laringită şi a fost nevoită să ia o pauză vocală, în urma operaţiei suferite, Adele isi pregateste revenirea pe piata muzicala internationala. Si nu oricum, ci cu o colaborare care i-a luat pe multi prin surprindere.
„Tocmai am început să lucrez cu Adele”, a spus de curand Phil Collins pentru Inside South Florida (via CBN News). „Ea m-a contactat pentru a scrie împreună”, a mai spus artistul in varsta de 62 de ani. „Imi place vocea ei . Îmi plac unele lucruri pe care a reusit sa le faca pana acum”, a mai spus fostul solist al trupei Genesis.
Revenirea artistei este asteptata cu sufletul la gura de catre fani, mai ales ca albumul „21” (2011) a avut un succes urias. In 2012, în cadrul celei de-a 54-a gală Grammy, Adele a câştigat la toate cele şase categorii la care fusese nominalizată. Astfel, artista a plecat acasă cu premiile pentru înregistrarea/single-ul anului (Rolling in the deep), albumul anului (21), cântecul anului (Rolling in the deep), cea mai bună interpretare pop solo (Someone like you), cel mai bun album pop (21) şi cel mai bun videoclip (Rolling in the deep).