Adele ia lecţii de gătit de la o vedetă TV

De: Cătălina Matei / 03.01.2014, 09:00
Adele ia lecţii de gătit de la o vedetă TV
Artista de origine britanică a primit, de Crăciun, un cadou mai neobişnuit: un curs privat de gătit cu vedeta de televiziune Nigella Lawson. Acesta este un dar primit din partea din partea "ursitoarelor" fiului ei.

Adele va fi meditată chiar de chef-ul Nigella Lawson, extrem de cunoscută în Marea Britanie, după ce „ursitoarele” venite la botezul fiului ei, Angelo, în vârstă de 13 luni, i-au făcut cadou de Crăciun un curs de gătit, informează site-ul femalefirst.co.uk.

„Adele are un grup apropiat de prieteni bărbaţi pe care îi numeşte «Ursitoarele lui Angelo»”, deoarece ea nu este religioasă şi nu crede în naşii tradiţionali, a declarat un apropiat al cântăreţei pentru publicaţia Daily Star.

Artista în vârstă de 25 de ani a devenit o admiratoare a vedetei TV şi chiar a urmat îndeaproape reţeta acesteia de pregătire a curcanului de Crăciun.

„Adele iubeşte să gătească preparate tradiţionale englezeşti şi nimeni nu face asta mai bine ca Nigella. Adele o admiră şi este dornică să înveţe mai mult, aşa că a fost cadoul perfect pentru ea”, a mai spus sursa citată.

Nigella Lawson, fiica fostului ministru de Finanţe britanic Nigel Lawson, este foarte populară în Marea Britanie pentru emisiunile sale cu specific culinar şi pentru cărţile de reţete pe care le-a publicat.