Adele își urăște tatăl

Apropo.ro / 17.02.2012, 12:00
Adele își urăște tatăl
Cântăreața Adele mărturisește că își urăște foarte tare tatăl și nu vrea să îl mai vadă vreodată.

Adele nu vrea să mai audă de tatăl ei, pe care nu îl mai suportă și nu s-ar sfii să îl pocnească dacă l-ar întâlni.

Câștigătoare a șase premii Grammy, Adele își urăște atât de mult tatăl, încât l-ar scuipa în față, dacă l-ar vedea.

Toate aceste stări ale lui Adele se datorează faptului că cel care este tată cu numele a abandonat-o pe când ea avea doar 3 ani. Pe toată perioada copilăriei sale l-a mai întâlnit sporadic, după care timp de 10 ani nu s-au mai văzut.

Adele – Chasing Pavements de pe tare.ro

„Am încercat să am o relație cu el, le-a spus Adele celor de la revista Vogue, dar totul a fost în zadar. La naiba cu el. Nu vreau să mai aud de el. Mă supără foarte tare că am un tată care se lasă mituit de presă”, spune Adele.

„Să vii înapoi după 10 ani ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat este absurd. El nu are de ce să comenteze despre viața mea, mi-a rănit familia, prietenii, mă întristează”, mai declară Adele.

Adele este supărată de faptul că tatăl ei a declarat presei că o iubește. „Serios? Îmi face declarațiile astea prin intermediul unui ziar? Dacă îl voi vedea am să-l scuip în față”, mai spune Adele.

Cântăreața o adoră pe mama sa, dar si pe iubitul ei, dragostea față de acesta fiind și motivul pentru care a anunțat că se retrage din peisajul muzical, pentru o perioadă. Adele își dorește să iubească, să fie iubită și este decisă să nu mai piardă nimic din frumosul pe care viața îi oferă.