Adele, la un pas de căsătorie (Poze)

Apropo.ro / 28.02.2012, 16:45
Adele, cântăreața premiata cu Grammy, se pare că urmează să fie cerută de soție de către iubitul ei, Simon Konecki, de ziua ei de naștere.

Iubitul actual al lui Adele, Simon Konecki (36 de ani), ar cam vrea să o ceară de soție pe artistă. Se zvonește că evenimentul ar fi programat pentru 5 mai, atunci când Adele aniversează ziua de naștere.

Cei doi se întâlnesc din perioada Crăciunului trecut, însă abia acum s-au mutat împreună. Simon a fost ocupat cu finalizarea divorțului de fosta soție, alături de care are o fetiță în vârstă de cinci ani.

Adele si Simon Konecki

Adele și Simon Konecki

Odată scăpat de situația tensionată, Simon vrea să oficializeze relația cu Adele, 23 de ani, pe care o iubește nespus de mult.

„După ce Simon a divorțat, nici nu s-a gândit că totul va fi atât de frumos între ei”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

„I-a spus că o iubește după doar o săptămână, iar acum o spune de zece ori pe zi. Simon vrea să o ceară în căsătorie și speră că o va face de ziua ei de naștere, ce cade într-o zi de week-end din mai. Vrea să o facă ca la carte, dar depinde și de programul ei”, a mai adăugat sursa.

Se aude că Adele chiar ar fi amenajat o cameră specială pentru fiica lui Simon, pentru perioadele în care îi va vizita.

Adele si Simon Konecki

Adele alături de noul iubit, Simon

Și Adele este încântată de iubitul și relația ei: „Este un om minunat. Simon este mândru de mine și nu îi pasă de gura lumii sau de ce gândește lumea”.

Cântăreața și-a anunțat retragerea din lumea muzicală, pentru o perioadă de cinci ani.

Adele consideră că este important să își dedice timpul relației cu Simon Konecki, deoarece deciziile sale de a da prioritate profesiei au făcut-o nefericită.

Întrebată care sunt planurile ei pentru următorii ani, aceasta a spus: „O să plec naibii pentru patru-cinci ani. Când lucrez continuu, relațiile mele se duc de râpă. Cel puțin așa voi avea timp să fiu fericită, să fiu îndrăgostită și fericită. După aia nu știu ce voi face. Mă voi căsători, voi face copii, voi avea o grădină cu legume„, a spus cântăreața. Adele se consideră o iubită bună, deoarece gătește, este amuzantă și îi place să facă sex, deși recunoaște că are o aplecare spre dramatism.