Adele se simte bine grasuta

Apropo.ro / 06.09.2011, 17:00
Adele se simte bine grasuta
Cantareata britanica Adele nu are nicio problema ca are forme voluptoase. Nu are de gand sa urmeze diete draconice doar pentru a deveni slaba.

In timp ce majoritatea tinerelor sunt obsedate de mentinerea unei siluete filiforme, cantareata Adele nu este deloc interesata de acest aspect, pentru ca se simte bine in pielea ei.

Intr-un interviu recent pentru revista Voque, Adele, o senzatie a muzicii actuale, declara ca este fericita asa cum este si nu vede de ce si-ar face griji.

De altfel, Adele, in varsta de 23 de ani, a realizat un pictorial extrem de senzual si lipsit de inhibitii.

„Am vazut oameni care si-au impus reguli, toti vor sa fie slabi sau sa aiba sani imensi. Eu stiu doar ca nu vreau asta pentru mine”, a spus Adele.

Adele – Chasing Pavements de pe tare.ro

In ciuda tuturor barfelor, Adele afiseaza o mare incredere in sine si o imagine pozitiva.

Adele a mai declarat ca nu si-ar face operatii plastice, pentru nicio suma de bani oferita.

De curand, tanara cantareata, castigatoare a doua premii Grammy 2009, a fost fortata sa isi anuleze primele doua concerte din turneul din UK, din cauza unei raceli serioase si a unei infectii respiratorii.

Albumul „21” semnat Adele a fost vandut in peste 3,5 milioane de exemplare si a stabilit un record: a fost solista No. 1 pentru 11 saptamani la rand, in topurile muzicale.