Adele vinde mai bine decât Michael Jackson

De: Gabriela Voicu / 04.05.2012, 13:40
Adele vinde mai bine decât Michael Jackson
Al doilea album al cântăreței britanice Adele, numit "21", a înregistrat mai multe vânzări decât legendarul "Thriller" al lui Michael Jackson.

Vânzările oficiale ale albumului „21”, al doilea material discografic al lui Adele, sunt de peste 4 milioane de copii, surclasând cu 500 de bucăți albumul „Thriller” al lui Michael Jackson.

De la lansare, albumul lui Adele a fost pe locul 1 în topuri, 23 de săptămâni. Artista, în vârstă de 24 de ani, a primit șase premii Grammy și două Brit Awards.

„Prin acest record, artista și-a trecut numele în rândul celor mai buni interpreți din Regatul Unit”, a spus Martin Talbot, din partea Official Charts Company, societatea care contabilizează vânzările și difuzările de muzică din Marea Britanie.

Michael Jackson, imaginea unui brand celebru

Deși fanii cântăreței așteaptă cu nerăbdare noi piese, vedeta a spus că va lansa un nou material discografic peste aproximativ doi ani.

Între timp, imaginea lui Michael Jackson a fost folosită pentru a promova un brand celebru de băuturi răcoritoare, după ce reprezentanții companiei au obținut acordul familiei megastarului, decedat în 2009. Noua campanie extinsă la nivel mondial va coincide cu împlinirea a 25 de ani de la lansarea albumului „Bad”.