Adelina Elisei – Mireasa lui Chivu!

Apropo.ro / 10.12.2007, 00:00
Adelina Elisei - Mireasa lui Chivu!
Pînă să prezinte ştirile sportive la Antena 3, Adelina a avut ocazia să-l întîlnească de multe ori pe căpitanul naţionalei. Însă nu s-au văzut decît în urmă cu jumătate de an, la un concert al trupei Holograf. S-au îndrăgostit... şi au urmat o mulţime de articole despre ei în presa de scandal. Multe neadevărate. Pînă la urmă, se căsătoresc la anul, după turneul final al CE, Adelina nu este însărcinată - deşi îşi doreşte copii, iar viitoarea mireasă nu se va muta în Italia.
Pentru Adelina, 2007 s-a dovedit a fi un an plin din toate punctele de vedere. După ce a fost reporter sportiv la Mediafax şi a realizat ştiri mondene la Antena 1, tînăra din Piatra Neamţ a fost aleasă să prezinte ştirile sportive la Antena 3. O trecere rapidă de la viaţa de jurnalist care scrie despre vedete la statusul… de vedetă. O vedetă atipică, căci Adelina nu este o obişnuită a evenimentelor mondene, nu frecventează cluburile, nu cheltuie mii de euro la shopping şi nici nu apare în pictoriale prin toate revistele. Şi fără pretenţii de divă! Iar de cînd este iubita lui Cristi Chivu, presa nu a scăpat-o din ochi. Şi nici din primele pagini, căci, de cînd căpitanul naţionalei i-a dăruit inelul de logodnă, nu există zi fără un titlu legat de cei doi.
Love story… ca-n filme!
O formulare des întîlnită, însă valabilă pentru Adelina şi Cristi. Născută în Piatra Neamţ, vedeta Antenei 3 a prins gustul fotbalului de mică. Pentru că locuia în apropiere de stadion, mergea la mai toate meciurile Ceahlăului, împreună cu tatăl ei. Mai tîrziu, cînd lucra la Mediafax, era să mănînce bătaie pe stadion de la galeria dinamovistă. Între timp, s-a mutat la Antena 1. ”Printr-o prietenă din facultate, l-am cunoscut pe Dan Capatos, care, la acel moment, lucra la proiectul VDTV şi punea pe picioare secţia Monden. Aşa am intrat într-o echipă minunată, iar de la Capatos am învăţat ce înseamnă fenomenul presă, inclusiv cum să fac o ştire. Primul meu interviu pe monden a fost la , cu Victor Ponta. Pe atunci, vedetele mi se păreau inaccesibile. Însă m-am ghidat întotdeauna după vorba . Aşa că n-am zis de rău de nimeni. Am luat interviuri multor vedete. De exemplu, eu eram pe subiectul căsătoriei dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. Aşa că i-am urmărit îndeaproape, mai ales că trebuia să le filmez verighetele!”. Sună cunoscut, nu?! După ce a primit inelul de logodnă, colegii ei de la Antenă i-au filmat, pe furiş, bijuteria. ”Cît timp am fost reporter, n-am avut nici un contact cu Cristi, nu i-am luat niciodată vreun interviu. Nici nu mă ocupam de echipa naţională. La un moment dat, colega mea care se ocupa de jucătorii de la naţională m-a rugat să-i ţin locul şi să merg la aeroport ca să-l aştept pe Cristi şi să facem un material cu el. Am aşteptat atunci toate avioanele care soseau din Italia şi urmăream pasagerii în speranţa că-l vom prinde şi îi vom lua un interviu. L-am , căci a ieşit prin altă parte. Atunci, m-am ofticat… Chiar mă gîndeam că am făcut interviuri cu toţi jucătorii de la naţională, mai puţin cu Cristi. Puteam să ne fi întîlnit de multe ori înainte de a fi împreună, însă nu ne-am văzut. Cînd eram pe monden şi ne strîngeam la şedinţele de sumar, trebuia să acoperim tot ce ţinea de Cristi Chivu, nu neapărat doar de iubitele lui. Eu, care venisem de pe sport, nu mai voiam să fac subiecte cu fotbalişti şi, atunci, o rugam pe colega mea Dana să se ducă ea. Prin urmare, nici atunci nu am vorbit cu Cristi. Şi nici nu am făcut materiale despre iubitele lui”, povesteşte Adelina. În cele din urmă, s-au văzut la un concert al trupei Holograf. ”Eu venisem cu nişte prieteni din Antenă, el era cu alţi prieteni de-ai lui. Ne-am aşezat la mese alăturate şi, cum toată lumea se ştia, am intrat în vorbă, bineînţeles. Am şi dansat… însă nu eram deja iubiţi, aşa cum au mai scris unele ziare. Am început să ieşim, apoi lumea a aflat, noi nu am vrut să vorbim…”.

”Nu sînt însărcinată”
De cînd s-a aflat de povestea lor de dragoste, presa de scandal a publicat tot felul de articole. ”Într-un an, viaţa mea s-a schimbat radical. Nu am apucat să mă dezmeticesc foarte bine şi de aceea am avut şi o relaţie rezervată cu presa. Nu mi s-a părut normal să ies şi să vorbesc despre relaţia mea cu Cristi. Iar presa de scandal s-a grăbit să publice tot felul de invenţii. Cum a fost interviul cu mine apărut în publicaţia italiană , care nici măcar nu e semnat. Eu nu am dat niciodată acel interviu, deşi are şi multe informaţii adevărate. Însă este realizat într-un mod care nu mă favorizează. De exemplu, jurnalistul respectiv m-ar fi sunat şi ar fi zis: , iar eu aş fi răspuns ceva de genul . Nu e prima dată cînd mi se întîmplă. Nu mai vorbesc de numeroasele articole din presa de scandal care spuneau că eu, de fapt, îmi fac publicitate pe imaginea lui Cristi. Dacă aş fi vrut să mă fălesc cu această relaţie, probabil că m-aş fi prezentat la toate evenimentele mondene şi aş fi apărut în toate revistele. Eu nu ies, am un program destul de încărcat şi, în plus, nu-mi place să merg la astfel de evenimente. Iar în timpul liber, merg la Cristi. Fac naveta între Bucureşti şi Milano. Evident că m-am gîndit la faptul că voi fi în centrul atenţiei presei din momentul în care am început relaţia cu Cristi şi mai ales acum, de cînd am şi primit inelul de logodnă. Este un risc asumat şi… meritat! S-a mai speculat că m-a cerut în căsătorie aşa de repede pentru că aş fi însărcinată. Nu este adevărat. Normal că ne dorim copii, însă nu facem pasul acesta pentru că aş fi eu însărcinată”.

Despre nuntă…
…n-am reuşit să aflăm prea multe detalii. Adelina şi Cristi nu au stabilit nimic concret. Nunta va avea loc după Euro 2008, iar vedeta Antenei 3 nu crede că se va muta în Italia. ”Trebuie să găsesc o cale de mijloc… Probabil că voi încerca să lucrez numai în weekend, atunci cînd Cristi are meciuri sau este în cantonament. El nu este liber niciodată la sfîrşit de săptămînă. Astfel aş putea să îmi menţin şi eu orgoliul intact… De la 17 ani muncesc şi mi-e greu să renunţ la profesia mea. Aş fi putut să renunţ de mult să mai muncesc şi să mă duc să stau cu el. Şi cred că pot să împac şi cariera şi viaţa personală”. Printre domnişoarele de onoare, se vor număra Raluca Lăzăruţ, colega Adelinei de la ştirile sportive, şi sora lui Cristi. De altfel, viitoarea doamnă Chivu se înţelege de minune şi cu viitoarea soacră, Mariana Chivu. ”O consider ca pe mama mea. Vorbim zilnic la telefon”. După căsătorie, Adelina va prelua numele soţului, aşa că ştirile sportive ale Antenei 3 vor fi prezentate de… Adelina Chivu.