Adelina Pestriţu a organizat deja botezul fetiţei ei – FOTO

Apropo.ro / 26.07.2018, 14:47
Adelina Pestriţu a organizat deja botezul fetiţei ei - FOTO
Adelina Pestriţu este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că a amenajat colţişorul în care fiica sa Zenaida Maria va sta. Dar s-a gândit şi la botezul micuţei.

Adelina a dorit să-şi ocupe timpul într-un mod util şi plăcut, planificând din timp modul în care se va desfăşura fericitul eveniment, în care micuţa Zenaida Maria va fi creştinată.

Adelina şi Virgil au ales ca naşii fetiţei să fie un cuplu, două persoane cu care cei doi au o relaţie foarte strânsă.

„E totul organizat pentru botez. Să ştii că nu prea am stare şi tocmai cu aceste activităţi ajung să-mi consum energia. Trebuie să mai alerg şi cu lucruri ce ţin de viaţa personală. Am tot timpul ceva de făcut. Am stabilit câteva lucruri. Vor fi cam 300 de invitaţi, pe acolo. Depinde şi de confirmările pe care le primim. Va fi o petrecere mare şi frumoasă. Tematica nu va fi una foarte roz, cu pampoane şi fustiţe. Am păstrat o balanţă între eleganţă şi veselie, coloristică. Nişte lucruri amestecate conştient, controlat şi de bun simţ. Produsele pe care le-am cumpărat pentru bebe nu sunt toate roz. Ok, este fetiţă, dar să nu o facem roz din cap până în picioare. Ne-am gândit şi la naşi. Vom avea o singură pereche. Am primit foarte multe propuneri. Noi ne-am axat foarte mult pe relaţia dintre noi şi oamenii care ne vor fi alături la biserică”, a dezvăluit Adelina Pestriţu pentru viva.ro.

Colţişorul Zenaidei este amenajat în dormitorul matrimonial al vedetei.

„Timpul se scurge, iar noi verificăm zilnic listele de cumpărături pe care suntem nevoiţi să le facem până la începutul lunii viitoare, atunci când familia noastră se va mări. După cum v-am prezentat într-un articol recent, lista cu cele de trebuinţă este lungă şi diversă. Trebuie să recunosc că, la fiecare sesiune de shopping am fost foarte entuziasmată de ceea ce-mi vedeau ochii şi îmi atingeau mâinile – lucruşoare mici, vesele, parcă au fost concepute pentru păpuşi, de la body-uri, mănuşele, pantofiori şi prosopele, până la cărucioare, scoici, landouri, plase de ţânţari, umbrele, şi mobilă pentru oameni mici. Este o adevărată frenezie să te trezeşti dintr-odată cu toate minunăţiile astea în casă în care, până în prezent nu era nici urmă de aşa ceva. Pentru fiecare pas în parte mi-am arătat entuziasmul şi m-am implicat cum face orice mămică dornică să-i ofere puiului ei ce e mai frumos şi mai bun. Un moment care m-a marcat a fost atunci când, pe uşa au intrat 4 băieţi cu braţele încărcate cu piesele de mobilier pe care ulterior au început să le instaleze în dormitorul nostru matrimonial. Evit să fac abuz de culoarea roz, aşa cum am văzut că se obişnuieşte când vine vorba despre un bebeluş fetiţă. Şi mai ales că rozul ar fi fost că nuca-n perete în dormitorul nostru cu maro şi alb. Aşadar, am optat pentru culori neutre, plăcute şi deloc obositoare. Pentru lemnul masiv am ales gri deschis cu striaţii plăcute la atingere şi butoni din pietre Swarovski, iar pentru tapiţerie, bej cu aplicaţii Swarovski. Lenjeria de pat alcătuită din 5 piese este 100% din bumbac şi îmbracă minunat pătuţul adorabil pe care l-am ales. (…)Comodă deja este plină ochi cu hăinuţe, prosoape, halate, păturici, botoşei, babeţici şi altele. Cu siguranţă, după apariţia micuţei va mai trebui să mai comandăm încă una pentru a depozita toate lucrurile pentru bebe, altfel dressing-ul va suferi mici modificări”, a notat Adelina Pestriţu pe blogul personal.