Adelina Pestritu a pozat din nou topless!

Apropo.ro / 09.09.2011, 12:15
Adelina Pestritu a pozat din nou topless!
Dupa ce si-a refacut nasul si si-a schimbat culoarea parului, Adelina Pestritu a decis ca e timpul pentru o noua sedinta foto.

„Este prima sedinta foto si chiar am avut emotii. Prietenii mei de pe Facebook mi-au cerut cat mai multe poze cu noua infatisare si cred ca e ok”, a declarat Adelina Pestritu.

„In momentul de fata este absolut normal sa fie putin diferit si sa fie zona putin inflamata. Eu sunt foarte multumita pana in prezent. Stiu ca pe viitor rezultatul va fi altul, unul din ce in ce mai bun. Mi-ar placea foarte tare ca oamenii rautaciosi sa-si pastreze parerile pentru ei”, a adaugat Adelina.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu

Luna trecuta Adelina a cazut cu fata de asfalt, si-a spart nasul si drept urmare a ajuns pe masa de operatie a medicului Cristian Nitescu, care i-a scos cheagul de sange si i-a facut un profil mai frumos.

„I-au dat jos bandajele, iar cand si-a vazut fata a lesinat. Nu a ramas cu urme, dar i s-a facut rau pentru ca o perioada de timp nu s-a privit cum arata, iar cand a facut asta si-a vazut fata umflata”, a povestit o sursa din anturajul Adelinei.

Citeste mai multe despre Adelina Pestritu, pe Showbiz.ro!