Adelina Pestriţu, abdomen plat la o lună de la naşterea Zenaidei

De: Cristiana Trifu / 06.09.2018, 10:39
Adelina Pestriţu, abdomen plat la o lună de la naşterea Zenaidei
Adelina Pestriţu a născut o fetiţă căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Recent, bruneta a vorbit despre viaţa de familie, mărturisind că îşi mai doreşte copii.

Adelina Pestriţu a devenit mămică pentru prima dată la începutul lunii august. Atunci a adus-o pe lume pe micuţa Zenaida şi, la scurt timp după aceea, a început să aibă grijă să revină încet-încet la silueta de dinaintea sarcinii. S-a consultat cu medicii şi a fost precaută să nu facă sport intens ori tratamente care să afecteze abdomenul trecut prin intervenţia de cezariană.

 Adelina a scrid pe blogul său întreaga experienţă.

„Aşa arată abdomenul meu la o lună după naştere. Tot gândindu-mă la idei de subiecte, mi-a trecut prin minte să vă arăt o poză cu silueta mea, după fix o lună de la naştere.

Mai ales că voi mi-aţi cerut asta. Fără corsete şi burtiere. Fix aşa cum se prezintă ea. Cu defecte şi calităţi. Când spun defecte, mă refer la faptul că nu am cunoscut încă perfecţiunea. Poate şi pentru faptul că este relativă şi văzută diferit în ochii fiecăruia dintre noi. Unii numesc perfecţiune o siluetă plină de muşchi, alţii văd perfecţiunea într-o femeie cu forme, pe când o altă categorie de oameni găsesc perfecţiunea în naturaleţe 100%, fără ajustări sau variante ajutătoare de înfrumuseţare. Fiecare e liber s-o interpreteze în fel şi chip. Pentru asta suntem diferiţi. Revenind la ce vă spuneam, după o lună de la operaţia de cezariană, vă pot spune că mai am câteva kilograme de dat jos, însă nu mă grăbesc. Hormonul relaxin încă îşi face de cap şi n-aş vrea să-l enervez cu ceva, astfel încât să mă răsplătească fix cu opusul. Tot ceea ce am făcut constă în tratamente corporale, corsete şi centuri în care stau ancorată 24/24.”