Adelina Pestriţu e soţia lui Liviu Vârciu, din nou!

De: Pusa Toader / 19.02.2013, 10:13
Adelina Pestriţu e soţia lui Liviu Vârciu, din nou!
S-au căsătorit prima oară în 2009, în 2010 au divorţat, iar trei ani mai târziu se află din nou la un pas de căsătorie.

Dragostea dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu a reizbucnit după ce au devenit colegi la Kanal D şi s-au întâlnit, vrând-nevrând, pe culoarele televiziunii.

Astfel, cei doi prezentatori de la Kanal D s-au afişat din nou ca un cuplu duminică seară, la petrecerea de după botezul fiicei lui Pepe. „S-au comportat ca doi iubiţi toată seara, toată lumea şi-a dat seama că între ei există sentimente puternice. Mai mult, au urcat pe scenă şi şi-au făcut dedicaţii muzicale unul altuia”, a declarat, pentru „ring”, unul dintre participanţii la eveniment.

„Eu o iubesc pe Adelina”, a declarat Liviu. „Iar eu si mai mult”, a spus Adelina. „Eu o iubesc în faţa lui Dumnezeu, a mamei mele, al tatălui meu, a soacrei mele pe fosta mea şi viitoarea mea soţie. Am dormit în cizme până la vârsta asta. Şi dacă iubeşti pe cineva, cu siguranţă nu voi gasi o iubire aşa mare ca a mea pentru Adelina. Eu o iubesc, este soţia mea si în faţa lui Dumnezeu, şi în faţa lu’ mama. E superba mea soţie şi mi-a promis că îmi face un copil”, a declarat Liviu Vârciu.