Adelina Pestrițu este din nou singură! S-a despărțit de Răzvan Ispas

De: Mia Nicolescu / 25.06.2012, 06:56
Adelina Pestrițu este din nou singură! S-a despărțit de Răzvan Ispas
Împreună din luna martie a acestui an, Adelina Pestrițu și Răzvan Ispas, fostul logodnic al Ralucăi de la Bambi, s-au despărțit în urmă cu câteva zile.

După un divorț și alte câteva relații eșuate, Adelina Pestrițu cunoscuse din nou dragostea și fericirea alături de Răvan Ispas. 

„Îi mulțumesc lui Răzvan că este alături de mine și este un om deosebit […] Este iubitul meu, ne simțim extraordinar, îmi doresc mai mult. Cred că oricine intră într-o relație cu gânduri serioase”, declara la începutul relației frumoasa brunetă.

Răzvan și Adelina

Răzvan Ispas și Adelina Pestrițu păreau un cuplu fericit și îndrăgostit

Numai că în urmă cu câteva zile, după aproximativ patru luni de relație, povestea de dragoste s-a spulberat. Cei doi tineri sunt despărțiți de câteva zile, însă Răzvan este dispus să facă orice pentru a o aduce pe Adelina din nou în brațele lui.

Nu neg asta, într-o relație mai sunt și probleme, unele peste care poți să treci, alte peste care nu poți să treci. Ideea este că ne iubim foarte mult și sper într-un viitor mai frumos împreunî. Atâta tot. Ne iubim mult și asta o sa ne facă să fim responsabili pentru noi”, a declarat Răzvan Ispas.