Adelina Pestritu: „In 2012 vreau sa nu mai aud de Liviu Varciu”

De: Mia Nicolescu / 31.12.2011, 11:51
Adelina Pestritu:
In 2012, Adelina Pestritu isi doreste sa nu mai auda de Liviu Varciu si sa fie din nou ceruta in casatorie de catre un alt barbat.

Fosta vedeta Playboy, Adelina Pestritu, are planuri mari pentru 2012, atat pe plan profesional, cat si sentimental. Dupa o casnicie esuata si mai multe relatii care au lasat-o cu un gust amar, bruneta isi doreste ca noul an sa ii aduca o noua cerere in casatorie, dar din partea unui alt barbat.

Desi ne aflam intr-o perioada in care este imposibil sa nu se mai vorbeasca despre anumite personaje din showbiz-ul romanesc, Adelina isi doreste cu ardoare sa nu mai auda de fostul ei sot Liviu Varciu.

„In 2012 vreau sa nu mai aud de Liviu Varciu! Gata cu el! Imi propun sa fiu ceruta in casatorie de un alt barbat, sa imi platesc toate ratele la casa si sa-mi cumpar o masinuta pe care mi-o doresc de foarte mult timp!”, sunt dorintele brunetei.

„Pe plan profesional imi doresc sa prezint o emisiune in direct si ‘D-Paparazzi’ sa ajunga in varf, sa fie lider de audienta”, spera Adelina Pestritu.