Adelina Pestriţu: „M-am îngrăşat doar 5 kilograme”. De ce nu vrea nuntă şi botez în acelaşi timp – FOTO

De: Cristiana Trifu / 03.04.2018, 14:11
Adelina Pestriţu:
Adelina Pestriţu a vorbit, astăzi, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11” de la Antena 1 despre noile provocări din viaţa ei, apărute din momentul în care a aflat că va deveni mămică.

Frumoasa brunetă susţine că nu şi-a schimbat foarte mult stilul de viaţă, dar este foarte atentă la tot ce ar putea influenţa dezvoltarea copilului pe care îl poartă în pântece.

”Mănânc multe fructe, aş mânca întruna căpşune. Deocamdată am luat doar 5 kilograme, cred că stau bine. Asta deşi am înţeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă şi exerciţii dedicate graviduţelor, care să nu pună copilul în pericol.  Îmi este frică de naştere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naştere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă şi mai tare în sperieţi.(…) Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute şi organismul, nu pot controla chiar totul”, a declarat Adelina Pestriţu.

Florin Ristei a ţinut să precizeze că nu doar sportul este benefic pentru copilul din pântece, ci şi muzica.

”Da, ai dreptate, deja ascultă foarte multă muzică. Cred că se va naşte direct cântând la cât de multă muzică ascultă”, a glumit Adelina, care spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, şi îşi va creştina fetiţa, va îmbrăca şi rochia de mireasă.

”O să fiu şi mireasă. Intenţionăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm seprat pentru că vrem să dăm importanţa cuvenită ambelor evenimente”, a dezvăluit Adelina.