Adelina Pestriţu mai are o şansă?! „Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista…”

De: Alexandra Necsoiu / 21.04.2017, 10:19
Adelina Pestriţu mai are o şansă?!
Liviu Vârciu a anunţat recent că iubita lui, Anda Călin, este însărcinată în trei luni şi că urmează să fie tătic pentru a doua oară. Liviu mai are o fetiţă de 14 ani, Carmina Maria, dintr-o altă relaţie.

Să fie oare de data asta cu noroc pentru craiul Liviu Vârciu?! Scriitoarea americană de origine română Carmen Harra, specialistă în numerologie, consideră că relaţia amoroasă dintre cei doi este una de scurtă durată.

Adelina Pestriţu vs. Anda Călin. Cum l-au cucerit pe craiul Liviu Vârciu? Ce au în comun actuala iubită şi fosta soţie

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Iubitele focoase ale lui Liviu Vârciu! Adelina Pestriţu şi Anda Călin, goale în Playboy! Pe care o alegi?

Legătura lui Liviu Vârciu cu fostul „iepuraş” Playboy Anda Călin va dura cel mult trei ani: „Copilul este al lui, într-adevăr, însă relaţia lor este una temporară, de tranziţie. Va dura un an, doi, trei, nu pe termen lung. Ei se completează reciproc, dar nu sunt suflete pereche. Amândoi sunt destul de instabili şi nu pot construi o relaţie serioasă reală, nu va rezista. El este foarte independent şi îi va fi dificil sa aibă o relaţie serioasă în general, nu doar în acest caz”, a declarat Carmen Harra, potrivit ring.

Nu se gândeşte la căsătorie

Vârciu a confirmat faptul că urmează să devină tătic, însă a spus că nici nu se pune problema de nuntă: „Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Mă bucur foarte tare şi cam atât. Nu e casă de piatră pentru că nu mă însor, să nu aud discuţia asta! Una e dintre ele mămică. Da, există şi viaţă după… Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”.