Adelina Pestriţu se căsătoreşte. Cum este soţul? – FOTO

De: Cătălina Matei / 03.02.2017, 11:22
Adelina Pestriţu se căsătoreşte. Cum este soţul? - FOTO
Adelina Pestriţu a schimbat prefixul, iar cu această ocazie vedeta a dorit să afle ce îi rezervă viitorul.

Adelina Pestriţu a apelat la un astrolog care i-a analizat astrograma şi a descoperit că are şanse mari să se mărite în următorii ani.

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

“Se pare ca un proiect mare si bun urmeaza sa vina curand. Acesta are de-a face cu tot ce tine de Luna si de Venus, iar asta aduce dezvoltare pe plan financiar, sentimental si emotional. Pana la varsta de 34-36 de ani se va casatori si va face si copii. Sotul ei va fi un barbat întreprinzator, cu care probabil ca va si colabora la un moment dat.

Partenerul sau de viata va fi genul de barbat protector si generos, iar prin casatorie ea va atinge un alt statut. Consider ca acest lucru va avea de-a face si cu o schimbare în plan geografic, iar S.U.A. este o tara în care Adelina s-ar putea încadra perfect. Cel mai probabil ea va alege sa îsi urmeze inima, astfel ca va alege sa mearga acolo unde aceasta îi va spune.

Odata cu începerea mariajului, Adelina va capata maturitate, va primi respect si va avea parte de noi învataturi si lectii de viata. Adelina poate avea doi copii, simt ca cel mai bine în harta sa se încadreaza doi baietei, însa copiii vor depinde mult si de harta partenerului sau. Astfel, ar putea avea si o fetita. Unul dintre principalele puncte forte ale Adelinei este abilitatea sa de a avea presimtiri care o ajuta sa se fereasca de pericole. Intuitia sa este si ea foarte dezvoltata, iar aceste lucruri fac ca viitorul Adelinei sa arate extrem de bine”, a declarat astrologul pentru edamagazine.ro.