Adelina Pestrițu se iubește cu fostul logodnic al Ralucăi de la Bambi

Apropo.ro / 29.03.2012, 10:32
Adelina Pestrițu se iubește cu fostul logodnic al Ralucăi de la Bambi
După ce s-a despărțit de Raluca de la Bambi, Răzvan Ispas își reface viața alături de Adelina Pestrițu.

Raluca Tănase (Bambi) și Răzvan Ispas s-au despărțit de comun acord, în urmă cu două-trei luni. Ruptura s-a produs pe fondul nepotrivirii de caracter, după cum susțin cei doi.

Cu Adelina, Răzvan se cunoștea de mai bine de trei ani, ei având și prieteni comuni: Raluca, Gabi Bădălau, etc. A urmat apoi o distanțare, însă au mai păstrat legătura telefonic.

De curănd, soarta a făcut ca ei să se reîntâlnească și să descopere că au lucruri în comun, dar și că se potrivesc de minune.

Niciunul dintre ei nu a vrut să rănească pe nimeni cu noua relație. Weekend-ul trecut, Adelina și Răzvan au fost într-o mini-vacanță în Italia. Spun despre ei că sunt suflete pereche și că își doresc să fie cât mai mult un cuplu, și de ce nu să întemeieze o familie împreună.

„Îi mulțumesc lui Răzan că este alături de mine și este un om deosebit […] Este iubitul meu, ne simțim extraordinar, îmi doresc mai mult. Cred că oricine intră într-o relație cu gânduri serioase”, a mărturisit bruneta.

Atât Bădălau, cât și Raluca se simt trădați, mai mult din motive că cei Adelina și Ispas nu au recunoscut relația pe care o aveau.

„Din respect pentru relația lor, nu vreau să spun nimic. Mi-e scârbă de tot ce s-a întâmplat”, a spus Raluca.

Totuși, Raluca a ținut să precizeze că în weekend-ul în care Răzvan era cu Adelina în voiaj, el îi dădea sms-uri siropoase:”N-am să spun când m-a căutat, destul de recent”.