Adelina Pestriţu şi-a dat demisia de la Kanal D! Ce motive a avut

De: Nicoleta Nicolae / 06.01.2016, 09:01
Adelina Pestriţu şi-a dat demisia de la Kanal D! Ce motive a avut
Adelina Pestriţu (28 de ani), prezentatoarea emisiunii „WOWbiz” de la Kanal D, a mărturisit pe blogul personal că a încheiat colaborarea cu postul tv condus de turci.


„Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări, am cunoscut oameni deosebiţi, cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu. Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor.

Iar pe voi vă invit să-mi rămâneţi alături, pentru a lua parte la proiectele mele de viitor”, a scris Adelina Pestriţu, pe blogul personal.

Faptul că despărţirea Adelinei Pestriţu de Kanal D a fost făcută cu acordul părţilor nu exclude zvonul potrivit căruia bruneta este cea care şi-a dat demisia. „La renegocierea contractului pentru noul an, Adelina a cerut o mărire de salariu. Turcii nu au fost dispuşi să negocieze şi au fost foarte supăraţi că ei i s-a urcat la cap. Au sfătuit-o să nu renunţe la contract, să-şi revizuiască atitudinea, dar ea nu a vrut. S-a ţinut tare şi a pierdut. nimeni nu este de neînlocuit”, a povestit, pentru Click!, o sursă din cadrul postului tv condus de turci.

Adelina Pestriţu a fost înlocuită de Andreea Mantea.