Adelina Pestritu slabeste prin box

Apropo.ro / 20.09.2011, 10:30
Adelina Pestritu s-a apucat de box, pe langa fitness, pentru a mai da jos cateva kilograme.

Adelina Pestritu a slabit patru kilograme in doua saptamani, gratie boxului. Tanara vrea sa mai slabeasca, desi are 53 de kilograme, iar pe langa orele de fitness, boxul este un sport care te ajuta sa slabesti uniform si intr-un timp scurt.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu slabeste prin box

Este un sport care ma ajuta sa slabesc foarte repede si imi tonifica musculatura. Ma simt foarte bine si in forma dupa un antrenament de doua ore. Rezultatele incep sa apara. Am slabit 4 kg in doua saptamani”, a declarat Adelina Pestritu pentru ziarul National.

In plus, Adelina a invatat si cateva manevre de autoaparare.

Pestritu va continua cu antrenamentele la sala de box, caci isi doreste sa mai slabeasca inca 3 kilograme, pentru a ajunge la greutatea mult dorita.

Si pentru ca se simte intr-o forma de zile mari, Adelina a apelat si la indemanarea unui specialist si si-a marit buzele cu ajutorul unui tatuaj semipermanent.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu si-a marit buzele

„Am fost foarte incantata de schimbarea realizata cu ajutorul machiajului. Sigur ca niste buze mai mari fac orice femeie sa fie mai atragatoare, si prefer astfel de tatuaje… bine ca le-am descoperit (rade). Cred ca voi mai apela la acest gen de marire a buzelor, mai ales ca nu as suporta sa imi injectez acid hialuronic sau alte substante”, a declarat Adelina pentru Ring.