Adelina Pestriţu, vedetă SF în videoclipul Baroq

Apropo.ro / 10.03.2015, 10:54
Adelina Pestriţu, vedetă SF în videoclipul Baroq
La numai 23 de ani, se poate lăuda deja cu o carieră de suces: este un nume cunoscut în lumea jazzului din România, a susţinut nenumărate concerte şi a câştigat premii importante la diverse concursuri muzicale! Astăzi, Baroq lansează piesa “Departe”, împreună cu un videoclip ieşit din tipare, într-un decor SF, în care joacă vedeta de televiziune Adelina Pestriţu.
Baroq (Alex Baroc) este un tânăr de 23 de ani, născut în Constanţa, pasionat de muzică încă din copilărie. A studiat la liceul George Enescu, secţia Jazz, apoi a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, tot la secţia de Jazz.  
 
Succesul l-a cunoscut încă de la 16 ani, când a participat la primul festival din viată sa, Sibiu Jazz Festival, pe care l-a şi câştigat. “Au urmat concerte jazz prin toată ţara, cântam mai mult de plăcere. Lumea jazz-ului este o lume mică, dar frumoasă”, a explicat Baroq.
 
“Departe” vorbeşte despre momentul acela în care tot ce îţi doreşti este să pleci undeva cu persoana iubită şi să laşi în urmă toate problemele. “Mă regăsesc în versurile piesei. Am trecut printr-un moment greu, când părinţii prietenei mele se băgau în relaţia noastră, iar presiunea era aşa mare încât îmi doream să plec departe şi să las toate probleme în urmă. Tot ce îmi doream era să fiu cu ea”, a spus Alex.
 
Foto: MediaPro Music
 
Filmările au avut loc la studioul Videolink şi au durat peste 15 ore. Regia a fost realizată de Anton Sandu şi Octavian Răchită. Ţinutele au fost asigurat de Ana Andrei, de machiaj a fost responsabilă Mihaela Buzica, iar de coafuri s-a ocupat Elisabeta Manole.
 
În viziunea regizorilor, clipul îşi propune să ne transporte împreună cu protagoniştii în lumea călătoriilor spaţiale, unde cei doi pleacă într-o misiune, cu scopul de a găsi Planeta Verde, care poate susţine viaţa. 
 
Adelina Pestriţu joacă în videoclip rolul femeii de care Baroq este îndrăgostit. “M-am simţit foarte bine alături de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit. Alex este un tânăr foarte talentat şi am încredere că va avea succes pe piaţă muzicală!”, a spus Adelina.
 
Şi Baroq a fost foarte încântat de colaborarea cu vedeta: “Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Adelina are şi o personalitate extraordinară, sunt mândru că am cunoscut-o şi că am lucrat alături de ea. Ne-am înţeles bine din prima, a avut o energie pozitivă şi m-a ajutat de mai multe ori pe parcursul filmărilor, având mai multă experienţă în făţa camerelor”, a spus cântăreţul. 
 
Foto: MediaPro Music
 
Puteţi urmări aici videoclipul Baroq – “Departe”, lansat împreună cu MediaPro Music: