Adevăratul motiv al divorţului lui Claudiu Niculescu! „Diana a aflat că în viaţa soţului ei apăruse o…”

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2015, 10:21

Adevăratul motiv al divorţului lui Claudiu Niculescu!
Divorţul dintre Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu nu a surprins pe nimeni!

Cei doi aveau o relaţie rece de mai bine de un an, iar motivul rupturii dintre ei ar fi fost infidelitatea antrenorului de la Mioveni.
La finele anului trecut, Diana Munteanu a anunţat pe facebook că mariajul său cu Claudiu Niculescu a luat sfârşit după opt ani de căsnicie. Apoi, la scurt timp de la anunţul blondinei, vedeta gazonului le-a recunoscut apropiaţilor că a divorţat înainte de Sărbători, întrucât aşa era cel mai bine pentru toată lumea.

“Diana l-a iubit foarte mult pe Niculescu şi nimeni nu a crezut că se va ajunge aici. Din păcate, odată cu plecarea lui la Mioveni ca antrenor, s-a rupt firul! Claudiu s-a schimbat foarte mult, nu a mai venit acasă şi a fost nevoie ca ea să se duca acolo, cu copilul, şi să îl vadă. Pe urmă, au început bârfele prin oraş conform cărora Niculescu ar mai avea o slăbiciune… feminină cu care se întâlneşte în mod constant. Se vorbea despre o tânără focoasă din Slatina, oraş din care este originar tehnicianul, iar acest lucru a ajuns şi la urechile soţiei, care nu a suportat aşa ceva şi, probabil după câteva investigaţii, a ajuns la concluzia că trebuie să se despartă. E adevărat că Niculescu nu recunoaşte nimic şi spune că şi-a petrecut Sărbătorile singur, însă niciodată nu iese fum fără foc”, au spus apropiaţii vedetei de la Antena 1 pentru WOWbiz.ro.