Adevăratul motiv al morţii lui Robin Williams, dezvăluit de soţia lui

De: Nicoleta Nicolae / 04.11.2015, 09:31


Adevăratul motiv al morţii lui Robin Williams, dezvăluit de soţia lui
Vestea că Robin Williams s-a sinucis anul trecut a îndurerat milioane de oameni din întreaga lume. Colegii de breaslă, fanii şi familia se întreabă de atunci care este adevăratul motiv pentru care a făcut acest gest.


Soţia regretatului, Susan, a acceptat să vorbească despre evenimentul care i-a marcat viaţa definitiv.

În primul interviu de la decesul soţului său, Susan a vorbit pentru People despre boala care l-a afectat pe Robin Williams, numită DBL, sau demenţa difuză cu corpi Lewy. Această boală se caracterizează prin incluzii neuronale citoplasmatice, iar corpii Lewy sunt găsiţi în cortexul pacienţilor cu Parkinson şi la pacienţii cu demenţă.

„Nu a fost depresia cea care l-a ucis pe Robin. Depresia a fost una din, să zicem, cele 50 de simptome şi a fost într-o măsură mică. Ştiu acum că doctorii, întreaga echipă a făcut lucrul corect. Doar că această boală este mai rapidă decât noi şi mai mare decât noi. Am fi ajuns acolo, eventual. Am petrecut acest ultim an încercând să aflu ce l-a ucis pe Robin. Robin a fost conştient că o să îşi piardă minţile şi nu este ceva ce poate face”,  a declarat Susan Williams.