Adevăratul motiv pentru care Ana Georgescu a părăsit concursul Exatlon

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 11:55
Adevăratul motiv pentru care Ana Georgescu a părăsit concursul Exatlon
Ana Georgescu a revenit în ţară după ce a decis să se retragă din concursul Exatlon. Concurenta din echipa Faimoşilor în cea de-a doua ediţie a luat această decizie în urma unor serii de accidentări care au făcut participarea ei imposibilă. De-a lungul participării sale în concurs, aceasta a fost numită Player of the Week, a câştigat numeroase medalii pentru imunitate şi s-a menţinut în tipul celor mai constanţi concurenţi.
 
 
„RMN-ul arăta că nu este o alegere înţeleaptă să continui acest joc. Meniscul meu a avut de suferit”, a declarat Ana.
 
Ana Georgescu şi-a luat rămas bun de la ceilalţi concurenţi din joc, cu ochii în lacrimi, pe o ploaie torenţială în Republica Dominicană. În urma ei, fosta concurentă le-a lăsat colegilor de echipă o scrisoare prin care îi îndeamnă să fie puternici.
 
„Ştiu că urmează o perioadă dificilă de readaptare şi de regrupare a forţelor. Mai ştiu însă că dacă este o echipă care poate să treacă şi peste asta, este echipa Faimoşilor. Nu uitaţi cine sunteţi înainte de fiecare zi, de fiecare meci, de fiecare reality sau testimonial. Sunteţi o echipă de campioni care au trecut prin încercări şi peste obstacole multe înainte ca acestea să fie contorizate în puncte. Fiţi puternici, eu aşa vă ştiu! Campioni am fost, campioni vom fi, campioni vom muri! Hai, Faimoşii!”.
 
Fosta concurentă a fost întâmpinată în aeroport atât de familie şi prieteni, cât şi de foşti colegi precum Lili Sandu şi backetbalistul Adrian Blidaru. Este Master Trainer Zumba, iar cariera de sportivă de performanţă şi-a început-o la vârsta de 3 ani, când a ajuns în sala de gimnastică ”cu bunicii de mână”, din dorinţa părinţilor de a se dezvolta frumos şi de a sta departe de televizor.
 
Mutarea din Constanţa în Bucureşti a fost un moment mai dificil, întrucât Ana era foarte ataşată de bunicii care o crescuseră până în acel moment. Totodată, ea nu concepea viaţa în continuare fără gimanstică. Astfel, la vârsta de 8 ani a început antrenamentele la clubul ANEFS acum UNEFS. A înţeles rapid că gimnastica înseamnă multă muncă susţinută, depăşirea limitelor şi determinare. Drept urmare, Ana a trecut sub aripa Marianei Mezei, multiplă campioană naţională şi antrenoare de gimnastică ritmică şi aerobică, iar mai tarziu a fost selectată în Lotul Olimpic la Juniori de Gimanstică Ritmică.