Adevărul! De ce nu se ştie nimic despre partenerul de viaţă lui Neti Sandu?

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 11:14
Adevărul! De ce nu se ştie nimic despre partenerul de viaţă lui Neti Sandu?
În urmă cu 20 de ani, Neti Sandu a trăit o poveste frumoasă de dragoste care s-a încheiat în momentul în care Neti a ajuns la PRO TV.

De atunci, Neti Sandu e singură. “Pur şi simplu, aşa a ales ea. E un om foarte modest şi foarte retras. Tot ce are, tot ce câştigă le dă nepoatelor sale. Merge în două vacanţe pe an, citeşte enorm şi se culcă în fiecare seară la ora 9.00. Aşa se desfăşoară viaţa ei”, au declarat surse din anturajul vedetei.

„De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns la Pro Tv. Şi din acel moment a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea asta pe plan sentimental. Nu aş spune că încercări nu au mai fost, dar până la urmă fiecare face o alegere. E vorba de o opţiune, nu s-a pus problema că nu aş putea, dar pur şi simplu viaţa s-a organizat în aşa fel şi a functionat foarte bine pe dimensiunea asta, încât este foarte greu să înglobezi o relaţie sau o căsnicie şi să poţi să ţii pasul cu amândouă. Chiar nu se poate”, a declarat Neti Sandu pe acest subiect.