Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu!

De: Cătălina Matei / 31.01.2014, 10:39

Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu!
Designerul aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul unor analize pe care le-a făcut la o clinică privată din Turcia.


Doi medici neurologi şi un cardiolog s-au ocupat de designerul Cătălin Botezatu de când acesta a ajuns în clinica din Instanbul. Potrivit reprezentanţilor spitalului privat, contactaţi de Click!, creatorul de modă a făcut mai multe investigaţii medicale.

„Cătălin Botezatu este internat la noi în clinică şi primeşte tratament. Am întâmpinat unele probleme din cauza faptului că tensiunea arterială a pacientului măsurată în timp ce stătea întins a ajuns la 20, 11, valoare extrem de ridicată.

SVa rămâne internat în clinică, deoarece se aşteaptă rezultatele unor investigaţii care au fost efectuate în cursul acestei zile. Pe lângă problemele cardiace pe care le are, Cătălin Botezatu suferă şi de o afecţiune neurovasculară şi neurologică rar întâlnită.

Este vorba despre o migrenă cu aură (n.r. migrene acompaniate de tulburări vizuale, precum sclipirile luminoase. Acestea reprezintă un factor de risc pentru atacurile de cord şi accidentele vasculare)”, a declarat Alice Abdi, purtător de cuvânt în cadrul Departamentului de Relaţii Internaţionale al clinicii.