Adevărul despre relaţia dintre Antonia şi Delia. Abia acum s-a aflat

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 11:32
Adevărul despre relaţia dintre Antonia şi Delia. Abia acum s-a aflat
Amândouă sunt artiste talentate şi de succes, sunt prietene, iar acum Antonia şi Delia se regăsesc ambele şi în calitate de jurate, astfel că au avut multe de povestit. Cunoscute nu doar pentru melodiile lor de succes, ci şi pentru prietenia care le leagă, Antonia şi Delia au discutat ca fetele şi despre calitatea de jurat pe care fiecare o are – Antonia la pupitrul ”The Four – Cei 4”, iar Delia la ”iUmor” şi ”X Factor”.

”Sunt prietenă cu Delia, care este jurat şi ea, am vorbit mai degrabă despre experienţa fiecăreia la filmări, ca membru al juriului, dar nu despre cum să aleg concurenţii. Eu mă bazez pe instinct, pe intuiţie, pe ce îmi place. Când aud o voce extraordinară, care transmite, emoţionează şi văd în faţă un artist carismatic, nu am cum să nu îl votez să meargă mai departe în concurs”, mărturiseşte Antonia, care împarte pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4” cu Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo începând de sâmbătă, 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Încă din prima ediţie a emisiunii, challengerii, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artişti selectaţi deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun.
În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.