Adevărul despre separarea dintre Liviu Vârciu şi Anda Călin. Noi detalii au ieşit la iveală – FOTO

Apropo.ro / 06.07.2018, 12:51
Adevărul despre separarea dintre Liviu Vârciu şi Anda Călin. Noi detalii au ieşit la iveală - FOTO
Liviu Vârciu şi iubita lui Anda Călin au devenit părinţi în septembrie 2017. Cei doi au o fetitţă pe nume Anastasia Maria.

După un an jumătate de relaţie amoroasă, Liviu Vârciu a anunţat pe contul lui de Instagram că a pus capăt legăturii cu Anda Călin.

Iată mai jos mesajul prin care artistul a anunţat că s-a despărţit de Anda Călin

„Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiţi şi voi cum e viaţa: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţa ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup şi vă iubesc!”

Andreea Bănică şi Liviu Vârciu sunt foarte buni prieteni, aşa că nu a ezitat să spună ce s-a întâmplat de fapt între el şi mama fetiţei lui.

“Simplul fapt ca doi oameni nu sunt compatibili, asta ii face sa ajunga la un divort si nimic mai mult. Nu conteaza ca el (n.r.: Liviu Varciu) este artist si ca pleaca mult de acasa sau ca ea face nu stiu ce alte lucruri, nu! Pur simplu doi oameni nu se potrivesc si cand nu se potrivesc ajung la divort si separare”, a explicat Andreea Banica pentru wowbiz.ro