Adevărul gol-goluţ despre miliardarul Ion Ţiriac. Femeia care i-a dăruit doi copii face dezvăluiri

Apropo.ro / 08.06.2018, 12:05
Adevărul gol-goluţ despre miliardarul Ion Ţiriac. Femeia care i-a dăruit doi copii face dezvăluiri
Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu deţineri de 1,7-1,8 miliarde de euro. În 2016, averea celui mai bogat român a fost de 1,6-1,65 miliarde de euro).

Cu toate că Ion Ţiriac (78 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată (în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt), fostul jucător profesionist de tenis are trei copii: Ion Ion (41 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim (23 de ani) şi Ioana (20 de ani), ambii din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani). Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen.

Laurette, GOALĂ pentru Ion Ţiriac. “Manechinul de ciocolată” arată bine de tot!

Ion Ţiriac, apariţie de senzaţie lângă o bombă-sexy

Declaraţie şocantă a lui Ion Ţiriac. Cui vrea să lase toată averea!

A fost dragoste la prima vedere: ”Ion Ţiriac a fost marea mea dragoste. Îl respect şi acum foarte mult şi, după părerea mea, este cel mai inteligent om pe care îl cunosc. Tot ce ştiu am învăţat de la el. Deseori aveam puncte divergente şi ne certam, dar am învăţat că el vede lucruri pe care eu nu le înţelegeam. Cred că eram prea tânără când ne-am cunoscut”, a mărturisit Sophie Ayad la Pro tv. Relaţia dintre cei doi s-a finalizat în anul 2001.