“Adevăruri ascunse”, o emisiune bazată pe fapte reale, începe astăzi la Prima TV

Apropo.ro / 09.03.2015, 16:08
“Adevăruri ascunse”, o emisiune bazată pe fapte reale, începe astăzi la Prima TV
Cazuri tulburătoare, acuzaţii teribile, cu impact asupra comunităţii, toate într-o producţie în care deznodământul se lasă aşteptat până în ultima clipă.  
Când un om este acuzat de crimă, viol sau un furt de proporţii, impactul poate fi devastator pentru familia sa, chiar dacă, după soluţionarea cazului, împricinatul este absolvit de acuzaţii. Puteţi vedea ce se întâmplă în familiile celor acuzaţi de fărădelegi grave. Prietenii nu le mai răspund la telefon, comunitatea îi marginalizează, vecinii îi tratează cu răceală, vina unui singur membru al familiei îi aruncă pe toţi ceilalţi într-o neagră izolare. Ei devin, fără nicio vină, paria societăţii. La Adevăruri ascunse, vedeţi întregul film al evenimentelor, de la bănuială la deznodământ, de luni până miercuri la 19:30, la Prima TV.
 
Azi, în prima ediţie a emisiunii, urmăriţi cazul unui taximetrist arestat pentru că şi-ar fi ucis vecinul. Mircea Marinescu*, tată a trei copii şi bunic, este susţinut de familie în demersul său de a-şi demonstra nevinovăţia, dar, rând pe rând, apar noi şi noi elemente. Încrederea dispare când soţia acuzatului descoperă că acesta a comercializat mărfuri furate, ba chiar a vândut arme.
 
Emisiunea, bazată pe fapte reale, prezintă evenimentele într-o formă în care reacţiile celor implicaţi în cazurile tulburătoare îl fac pe spectator să aştepte rezolvarea până în ultima clipă. Urmăriţi drama familiei Marinescu, în această seară, de la 19:30, în emisiunea Adevăruri ascunse, la Prima TV.