Adi de la Akcent vroia sa fie VJ MTV, „cand se face mare”

Apropo.ro / 11.03.2008, 13:18
Adi Sana, componentul trupei Akcent, si-a dorit dintotdeauna sa devina VJ la MTV, astfel incat postul muzical ii indeplineste acest vis.

Adi Sana, componentul trupei Akcent, si-a dorit dintotdeauna sa devina VJ MTV, si iata ca astazi, de la ora 21.00, MTV ii indeplineste acest vis, invitandu-l sa prezinte topul “Hitlist Romania”!

“Mi-am dorit intotdeauna sa fiu VJ la MTV si de aceea ma incanta foarte tare ideea de a prezenta acest top, chiar si pentru o zi”, a spus Adi.

Dupa modelul colegilor de breasla, Randi, jumatatea trupei Morandi, Celia, Alex “Yamasha”, Suie Paparude, trupa Impact sau DJ Vania, Adi Sana si DJ Marika sunt urmatorii “pretendenti” la titlul de VJ MTV pentru saptamana aceasta.

Asadar, marti, 11 martie, Adi va prezenta “Hitlist Romania”, topul celor mai difuzate piese la MTV, iar DJ Marika, unul dintre cei mai apreciati DJ-i din Romania, vine vineri, 14 martie, de la ora 21.00, sa prezinte si sa comenteze topul “Dance Floor Chart”: “Ma bucur foarte tare ca am ocazia sa lucrez cu MTV”, a declarat DJ Marika.

Cum comentezi ideea MTV de a pune vedete autohtone in postura de VJ?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!