Adi Despot, jurat Vocea României:”Nu-mi doresc să ies în faţă în această emisiune. Nu orgoliul trebuie să predomine”

De: Alexandra Necsoiu / 24.08.2017, 12:10
Adi Despot, jurat Vocea României:
Adrian Despot (41 de ani), solistul formaţiei Viţa de Vie, îl va înlocui pe Marius Moga la „Vocea României“ de la Pro TV. Într-un interviu pentru adevărul artistul a vorbit despre noua ipostază în care îl vom vedea din toamnă, ce-şi doreşte de la concurenţi şi ce le poate oferi ca antrenor, dar şi despre omul Adi Despot, începuturile sale în muzică, părinţi, copilărie şi ce s-a schimbat în 21 de ani de Viţa de Vie.

„Postura de persoană publică m-a dat peste cap, am fost la pământ ani de zile. Eram sociopat şi aveam o timiditate extremă“, a declarat Adi Despot despre începuturile carierei sale muzicale.

Revine în televiziune după 10 ani, în ipostaza de jurat şi vrea să fie ales ca antrenor doar de concurenţii care trăiesc muzica: „Dacă simt şi ei aceeaşi dorinţă mistuitoare de a face muzică, dacă simt şi ei fluturi în stomac de fiecare dată când aud o melodie şi se regăsesc în versurile ei şi dacă simt emoţia că îi cuprinde şi vor să şi-o exprime şi într-un mod artistic, atunci cred că sunt cel mai la îndemână om să facă lucrul ăsta pentru ei. Dacă îşi doresc alte lucruri, de o factură mai mercantilă, poate nu sunt cel mai bun, pentru că eu nu ştiu şiretlicuri mediatice, PR-istice, uneltiri, clevetiri, capitolul ăsta m-a depăşit de fiecare dată când am fost nevoit să recurg şi la ceva extra, pe lângă ce aveam, şi mă refer la melodii, versuri, emoţie, asta mi-a fost greu, pentru că nu îmi place să fiu o persoană publică, îmi place să fiu cunoscut prin muzica mea şi nu prin ce fac extra.”

Legat de show, fiecare antrenor are o strategie: Tudor Chirilă mizează pe teatralitate şi dramatism, Smiley pe entertainment, Loredana pe sensibilitate. Tu pe ce mizezi, cu ce ieşi în faţă?

„Eu nu-mi doresc să ies în faţă în această emisiune, pentru că este un show în care patru antrenori caută o voce. Nu orgoliul meu de antrenor trebuie să predomine, ci bunele mele intenţii de a indentifica cea mai bună voce şi a reuşi să o duc până în finală, poate chiar să câştige Vocea României.”