Adi Ilie: Nu voi mai juca fotbal

Apropo.ro / 15.08.2006, 10:20
Adi Ilie: Nu voi mai juca fotbal
Fostul internațional Adrian Ilie a declarat, luni, la Timișoara, ca este decis sa nu mai revina în activitatea competiționala, dupa ce a fost nevoit sa se retraga din cauza unor probleme medicale. Dupa ce oficialii gruparii UTA Arad au afirmat ca ar fi interesați de

Fostul internațional Adrian Ilie a declarat, luni, la Timișoara, ca este decis sa nu mai revina în activitatea competiționala, dupa ce a fost nevoit sa se retraga din cauza unor probleme medicale.

Dupa ce oficialii gruparii UTA Arad au afirmat ca ar fi interesați de serviciile lui Adrian Ilie în calitate de jucator, fostul atacant al echipelor Steaua, Galatasaray și Valencia a ținut sa sublinieze ca este hotarât sa nu mai revina pe teren.

„Am avut oferta de la UTA, dar sunt sigur ca nu voi mai juca fotbal”, a punctat Ilie, care a decis sa-și încheie cariera de jucator din cauza unei accidentari la genunchi.

Fostul internațional român și-ar dori ca echipa naționala sa se califice la turneul final al Campionatului European din 2008, care va fi organizat de Austria și Elveția. „Ar fi momentul ca echipa naționala sa se califice la un turneu final. Șanse au fost și vor mai fi, dar s-au ratat deja trei turnee finale”, a spus Adrian Ilie, adaugând ca spera ca toate cele trei formații românești angrenate în cupele europene sa se califice mai departe: Steaua în grupele Ligii Campionilor, iar Dinamo și Rapid în Cupa UEFA.

Mediafax