Adi Ilie vrea la Sporting

Apropo.ro / 30.07.2002, 09:28
Adi Ilie vrea la Sporting
Atacantul Adrian Ilie a declarat ca dorește sa evolueze la formația Sporting Lisabona, antrenata de tehnicianul român Ladislau Boloni, informeaza, în ediția sa de luni, cotidianul portughez "A Bola". "Sper sa ajung în aceasta saptamîna la Lisabona, probabil miercuri. Îmi doresc

Atacantul Adrian Ilie a declarat ca dorește sa evolueze la formația Sporting Lisabona, antrenata de tehnicianul român Ladislau Boloni, informeaza, în ediția sa de luni, cotidianul portughez „A Bola”.

„Sper sa ajung în aceasta saptamîna la Lisabona, probabil miercuri. Îmi doresc foarte mult sa evoluez la aceasta grupare. Știu ca impresarul meu a discutat cu Boloni și mai știu ca aceste discuții vor continua. Sper ca totul sa se concretizeze pentru ca, așa cum am mai spus, îmi doresc foarte mult sa joc la Sporting”, a afirmat Ilie, citat de cotidianul portughez.

Publicația menționata noteaza ca atacantul român nu a fost contactat de clubul lusitan. „Deocamdata nu am primit nici o propunere, nici de la Sporting și nici din partea altui club, așa cum a fost cea de la clubul italian Como, pe care am refuzat-o. Nu știu cînd și cum se vor rezolva lucrurile, însa trebuie sa admit ca sînt puțin îngrijorat. Vreau sa joc la Sporting, mi-ar placea foarte mult sa fiu campion al Portugaliei, dupa ce am reușit acest lucru și în Spania, cu formația Valencia”, a adaugat internaționalul român.

Cotidianul „A Bola” subliniaza ca, în cazul în care va fi transferat la Sporting, Adrian Ilie va avea o responsabilitatea foarte mare, în contextul în care atacantul Marius Niculae nu este complet refacut, iar brazilianul Mario Jardel dorește sa paraseasca echipa.

„Știu ca nu se poate conta pe Jardel. În cazul în care voi fi transferat la Sporting, nu doresc sa îl înlocuiesc pe Jardel, de altfel nimeni nu poate face acest lucru. Vreau sa-mi cîștig locul meu și sa ajut echipa. Atunci cînd am plecat de la Valencia, am spus ca doresc sa joc doar în Italia, Franța sau Portugalia. În Portugalia se practica un fotbal competitiv pe care îl admir, așadar cred ca Sporting ar fi destinația ideala pentru cariera mea”, a mai spus Adrian Ilie.

Sursa: www.mediafax.ro