Adi Mutu este una dintre „tintele” lui Real Madrid

De: Dragos Tanase / 09.12.2007, 13:32
Adi Mutu este una dintre
Directorul general al clubului Real Madrid a confirmat ca gruparea campioana a Spaniei e interesata de serviciile atacantului Adrian Mutu.

Directorul general al clubului Real Madrid, Predrag Mijatovici, a confirmat faptul ca gruparea campioana a Spaniei este interesata de serviciile atacantului Adrian Mutu, de la AC Fiorentina, dar si de Vucinici si Amantino Mancini, de la AS Roma.

"Bineinteles ca urmarim in mod special campionatul italian si intr-adevar printre fotbalistii care ne intereseaza sunt Mutu, Vucinici si Mancini. Sunt trei jucatori foarte importanti, de mare calitate si ii urmarim la fel ca pe alti jucatori din Il Calcio", a spus Mijatovici pentru Gazzetta dello Sport, citata de Marca.

Pe de alta parte, agentia France Presse noteaza ca gruparea spaniola este interesata si de atacantul chilian Carlos Villanueva, in varsta de 21 de ani, considerat de specialisti ca fiind unul dintre cei mai buni fotbalisti din tara sa. Informatia a fost furnizata de Valentin Cantergiani, presedintele clubului Audax Italian, unde este legitimat Villanueva. "Real achizitioneaza talente. Nu va juca imediat la Real, dar va avea la un moment dat aceasta sansa", a spus Cantergiani, care a asigurat ca a discutat cu reprezentanti de la Real Madrid in ultimele zile.