Adi Mutu, noi acuzații de violență la adresa lui

De: Dragos Tanase / 16.08.2012, 09:56
Adi Mutu, noi acuzații de violență la adresa lui
Un fost impresar Ermano Zacchini a declarat, miercuri, la Timișoara, că atacantul Adrian Mutu l-ar fi lovit pe proprietarul unui hotel dintr-o stațiune situată în apropiere de Cesena.

Jucătorul român a negat, însă, vehement indicentul și l-a catalogat pe omul de afaceri italian drept nebun. Într-o intervenție telefonică la Sport.ro, Adrian Mutu a dat de înțeles că ar putea chiar să-l dea în judecată pe Zacchini.

Zacchini ar putea investi la noua echipă Poli Timișoara, el asistând, miercuri, la meciul amical pe care ACS Poli Timișoara (fostă ACS Recaș) l-a disputat pe Stadionul Dan Păltinișanu cu Millenium Giarmata.

Nu e primul scandal de acest gen

În data de 23 octombrie 2010, Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenței, când era legitimat la Fiorentina.

De asemenea, în 2006, el a fost acuzat că ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanța, incident care ar fi avut loc în camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzațiile bărbatului respectiv.

De altfel, Adrian Mutu a recunoscut, anul trecut, sincer și cinic faptul că se pricepe mai bine la bătaie decât la fotbal: „Nu sunt eu vreun mare campion, dar am bătut câțiva ospătari la viața mea”.

Citește declarațiile lui Adi Mutu despre noul scandal, pe Mediafax.ro