Adi Sînă (Akcent) face schimb de note muzicale cu o nouă blondă!

Apropo.ro / 25.11.2014, 14:08
Adi Sînă (Akcent) face schimb de note muzicale cu o nouă blondă!
Ce intră pe mâna lui Adi Sînă… iese hit! După “Kamelia” şi “Boracay”, producătorul a luat cu asalt topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria şi Rusia cu piesa “Faina”, pe care o cântă alături de fosta iubită a milionarului Cristian Ţânţăreanu.

În spatele lui Liv, numele de scenă pe care îl foloseşte în noul clip lansat de Adi Sînă, se află Elena Matei, fosta amantă a patronului ansamblului rezidenţial “Paradisul verde” din Corbeanca.

Foto: PR

În 2008-2009, Elena era mult mai plinuţă şi spunea că vrea să devină doamna Ţânţăreanu, iar în 2011 participa la preselecţiile “X Factor”. Între timp, tânăra a scăpat de surplusul de kilograme şi reprezintă una dintre cele mai mari agenţii de modelling din lume, care are sediul central la Londra.

Foto: PR

Se pare că Elena alias Liv nu poate sta departe de industria muzicală, aşa că a revenit în branşă alături de Adi Sînă (Akcent), care a cooptat-o în gaşca Premium Artist ce îi include pe Maxim, Lidia Buble, Sandra N, Dj Ackym, Andrei Vitan şi Cojo.

Foto: PR

Cât despre idila cu milionarul din „Paradisul verde”, Elena mărturisea apropiaţilor, în urmă cu ceva timp, că a fost doar o rampă de lansare.

„N-a fost o relaţie reală. Am vrut doar să mă lansez pe plan muzical, însă am ajuns la concluzia că a fost o idee proastă. Ar şi vrut să fiu apreciată pentru vocea mea şi pentru ceea ce sunt, însă n-am avut nicio şansă în România, aşa că am acceptat compromisul de a apărea în ziare drept iubita lui Ţânţăreanu”, mărturisea Elena Matei cu ceva timp în urmă.