Adi Sînă negociază cu soţia, Anca Serea, să mai facă cel puţin un copil. Cuplul mai are acasă cinci copii

De: Cristiana Trifu / 21.03.2018, 12:51
Adi Sînă negociază cu soţia, Anca Serea, să mai facă cel puţin un copil. Cuplul mai are acasă cinci copii
Dezvăluirea va fi făcută de Anca Sînă Serea, joi, 22 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel mai amuzant show al momentului, “Aici eu sunt vedeta”, emisiune în care copiii celebrităţilor vin alături de părinţii lor, ca să le dezvăluie secretele, ticurile şi obiceiurile ciudate de acasă.

Într-o discuţie despre numărul copiilor de acasă, Anca Sînă Serea, care vine în emisiune cu doi dintre cei cinci copii ai săi, îi va mărturisi prezentatorului show-ului, Cosmin Seleşi: “Ce mă fac, că el (n.n. soţul, Adi Sînă) negociază cu mine să mai facem încă un copil, cel puţin. Bine, el zice doi, dar speră să mă păcălească măcar cu unul”, spune frumoasa mămică.

Anca va veni joia aceasta, la “Aici eu sunt vedeta” alături de două dintre fiicele sale, Ava (3 ani şi jumătate) şi Sarah (10 ani). Ocazie cu care vom afla de la ele că mami are fobie de avion şi că nu se înţelege cu stewardesele, dar şi că obişnuieşte să facă o baie cu spumă în fiecare miez de noapte.

Ce alte lucruri vor mai spune Ava şi Sarah despre celebra lor mamă, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Aici eu sunt vedeta”, numai la Antena 1.