adicolor 2006: creativitate si identitate proprie

Apropo.ro / 15.05.2006, 11:02
adicolor 2006: creativitate si identitate proprie
adidas Originals SSÂ’06 readuce in atentie conceptul adicolor, care pune accent pe implicarea proprie nelimitata. Conceptul original adicolor a fost lansat pe piata in anul 1983, adidas oferind modele de incaltaminte de un alb pur si cu o serie de desene speciale. Desenele sunt realizate cu

adidas Originals SSÂ’06 readuce in atentie conceptul adicolor, care pune accent pe implicarea proprie nelimitata. Conceptul original adicolor a fost lansat pe piata in anul 1983, adidas oferind modele de incaltaminte de un alb pur si cu o serie de desene speciale. Desenele sunt realizate cu ajutorul unor stilouri prevazute cu un sistem de uscare rapida, vopseaua folosita fiind rezistenta la conditiile climaterice (weatherproof).

Aceasta abordare inovativa permite fiecarui consumator sa interactioneze si sa isi creeze propriul design al perechii de pantofi. adicolor 2006 cuprinde si un set de instrumente de stilizare, pornind de la stilouri cu varf de pasla la spray-uri colorate.

Noua colectie adicolor SSÂ’06 cuprinde 2 linii: linia White Series, care pastreaza conceptul original adicolor si linia Colour Series, bazata pe un concept inovativ. Pentru linia Colour Series, adidas a colaborat cu parteneri din lumea modei si a artei, care au creat desene speciale pentru colectia adicolor 2006. De altfel, conceptul adicolor propune incurajarea creativitatii si a liberei exprimari.

2activePR