adidas colaboreaza cu Hot Wheels®

Apropo.ro / 14.03.2006, 17:22
adidas colaboreaza cu Hot Wheels®
adidas si Hot Wheels® au anuntat parteneriatul global de marketing prin lansarea unei linii exclusive de pantofi pentru baieti de la 4 la 10 ani. Aducand impreuna doua dintre cele mai cunoscute marci din lume, aceasta colaborare unica impleteste performanta adidas in incaltaminte cu sufletul

adidas si Hot Wheels® au anuntat parteneriatul global de marketing prin lansarea unei linii exclusive de pantofi pentru baieti de la 4 la 10 ani. Aducand impreuna doua dintre cele mai cunoscute marci din lume, aceasta colaborare unica impleteste performanta adidas in incaltaminte cu sufletul masinilor de la HotWheels.

Colectia initiala de pantofi include trei linii: MudRacer inspirat de actiunea intensa din motocross si BMX; RallyRacer inspirat de adrenalina lumii curselor de raliuri si StreetRacer inspirat de atitudinea skateboarding-ului si intrecerilor urbane. Toti pantofii combina forta si designul de incaltaminte adidas cu esenta marcii Hot Wheels® – viteza, putere si performanta – pentru a produce o industrie de top a colectiei de pantofi pentru baieti.

Distributia globala va include merchandising si programe de promovare, incluzand pachete speciale adidas care integreaza graficul de foc de la Hot Wheels® cu clasicul design cu trei dungi adidas. Fiecare cutie va contine si una din cele trei masini unice 1/64 Hot Wheels® care este in legatura directa cu tema si graficul fiecarui pantof. Aceste masini promotionale Hot Wheels® sunt primite gratis la cumpararea unei perechi de pantofi adidas.

In Romania pantofii Hot Wheels® sunt disponibili in magazinele adidas incepand cu luna februarie la pretul de 222 RON.

2activePR