Adidas Female Collection

Apropo.ro / 19.08.2005, 17:38
Adidas Female Collection
In cadrul catalogului toamna - iarna 2005, Adidas a pregatit o linie speciala de pantofi sport pentru femeile active, pentru care miscarea este foarte importanta, fie ca practica jogging sau obisnuiesc sa mearga la sala de fitness si aerobic. Pentru ca exercitiile fizice sa nu


In cadrul catalogului toamna – iarna 2005, Adidas a pregatit o linie speciala de pantofi sport pentru femeile active, pentru care miscarea este foarte importanta, fie ca practica jogging sau obisnuiesc sa mearga la sala de fitness si aerobic.

Pentru ca exercitiile fizice sa nu constituie o povara, este necesar ca femeile sa se simta in largul lor atunci cand fac sport.

Iar Adidas a creat aceasta linie special pentru a intampina eventualul disconfort fizic sau psihic resimtit in sala de gimnastica sau in timpul jogging-ului.

Astfel, pe langa o vestimentatie adecvata (in care corpul nu trebuie sa transpire excesiv iar pielea trebuie sa poata resipra), incaltamintea folosita este foarte importanta.

Pantofii de sport folositi trebuie sa fie comozi, practici, elastici si totodata rezistenti.

Tehnologia folosita este ClimaCool, asigurand o ventilatie de 360° in jurul piciorului si un excelent confort.

Colectia creata de Adidas pentru femeile active care practica sport de intretinere, este disponibila in mai multe culori, pentru a se asorta perfect cu orice tip de vestimentatie sport.

Adidas Female Collection a fost special conceputa pentru a transforma exercitiile fizice in cele mai placute momente ale zilei.

Pantofi 1 – 274 lei
Pantofi 2 – 267 lei
Pantofi 3 – 222 lei
Pantofi 4 – 222 lei


2activePR