adidas Originals, istoria stilului urban

Apropo.ro / 18.04.2006, 10:32
adidas Originals, istoria stilului urban
Pentru sezonul Primavara/Vara 2006, adidas Originals a ales patru teme care sa evidentieze spiritul si identitatea Originals: Running, Cupa Mondiala - Cele mai mari momente, Pistol Pete si Aviation. Cu adidas Originals, tehnologia sportiva si-a croit drum in tendintele de strada si le-a

Pentru sezonul Primavara/Vara 2006, adidas Originals a ales patru teme care sa evidentieze spiritul si identitatea Originals: Running, Cupa Mondiala – Cele mai mari momente, Pistol Pete si Aviation. Cu adidas Originals, tehnologia sportiva si-a croit drum in tendintele de strada si le-a transformat in stiluri clasice, fara estimare temporala, scriindu-se astfel istoria stilului urban.

„Running” este un domeniu in care adidas s-a implicat inca din 1984, cand a introdus pe piata pantofii de alergat cu o tehnologie revolutionara, prezenta la modele precum Micropacer, simbolul alergarii, sau Rising Star si LA Trainer. 20 de ani mai tarziu aceste stiluri inca mai provoaca un sentiment de DORINTA.

„Cupa Mondiala – Cele mai mari momente” se concentreaza pe Cupa Mondiala din 2006 care va avea loc in Germania. adidas Originals cuprinde aceste autentice momente glorioase in colectia sa de Primavara/Vara 2006, multumita angajamentului sau indelungat fata de fotbal.

„Pistol Pete” Maravich, unul din jucatorii NBA din top 50 si NOROCUL sunt inspiratia pentru aceasta colectie de imbracaminte si incaltaminte, completata cu o linie de accesorii. Pentru SS06 adidas Originals revine la modelul Pro Org, o gheata de baschet pe care Pistol Pete a purtat-o de multe ori pe cand juca pentru Atlanta Hawks in anii 70. Inspirata de tendintele de strada (skating si surfing) adidas Coastal celebreaza creativitatea, FERICIREA si sportul pe plaja.

„Aviation”, are legatura cu calatorul de oras de pretutindeni. Pastrand unele nuante din trecut, dar venind si cu unele detalii futurise, gama de accesorii pentru linia de imbracaminte si incaltaminte face referire la calatorul de oras. Genti de lux, de voiaj, din epiele sau din panza sunt elementele unei calatorii, care se regasesc in tema acestei colectii. De altfel, cu Aviation se mentine sentimentul de libertate si PACE a mintii pe parcursul unei calatoriiÂ…

2activePR