adidas prezinta prima gheata modulara de fotbal

Apropo.ro / 28.03.2006, 11:07
adidas prezinta prima gheata modulara de fotbal
adidas introduce cu mandrie o incaltaminte de fotbal revolutionara: +F50 TUNIT. Acest nou concept de gheata de fotbal permite jucatorilor sa foloseasca si sa adapteze gheata la orice vreme, orice lovitura si la propriul lor stil de joc. Revolutionara +F50 TUNIT este construita simplu din

adidas introduce cu mandrie o incaltaminte de fotbal revolutionara: +F50 TUNIT. Acest nou concept de gheata de fotbal permite jucatorilor sa foloseasca si sa adapteze gheata la orice vreme, orice lovitura si la propriul lor stil de joc.

Revolutionara +F50 TUNIT este construita simplu din trei componente interschimbatoare: partea superioara, sasiul si crampoanele. Fiecare element este prezentat intr-o varietate de stiluri si acopera o diversitate de functii. Fiecare jucator isi poate construi si adapta cu usurinta gheata prin simpla cuplare a componentelor, la alegere.

Jucatori precum Djibril Cissé (Franta si Liverpool FC), Jermain Defoe (Anglia si Tottenham Hotspurs), Arjen Robben (Olanda si Chelsea FC) si Kevin Kuranyi (Germany si FC Schalke 04) vor purta configuratiile personale ale modelului +F50 TUNIT la FIFA World Cup™2006.

Fiecare jucator isi va putea crea propria gheata. Alegand dintr-o gama larga de parti superioare in culori indraznete, determinand marimea si confortul prin selectarea unui sasiu ideal si prin ajustarea perfecta a crampoanelor la caracteristicile pantei, +F50 TUNIT se adapteaza la propriile preferinte.

Tehnologia+F50 TUNIT Technology
* Sasiul Usor ofera o greutate redusa cantarind doar 75 grame si ofera partea ClimaCool®.

* Sasiul Confort ofera un confort aditional, protectie si absorbtie la soc la punctele de inalta presiune, precum calcaiul si aria de lovire. Acest sasiu cantareste 84gr.

* Sasiul Ortopedic ofera micsorari sock liner .

* Micro fibra adiHex este subtire, moale si puternica. Folosirea acestui material unic permite brandului adidas sa creeze o gheata usoara, cu o performata ridicata de rezistenta. Rezultatul: un aspect incredibil, foarte confortabil si usor de intretinut.

* ClimaCool® ofera un efect de racire la 360° pentru intregul picior prin plasa adiHex din partea superioara si prin taieturile pentru ventilatie din talpa.

+F50 TUNIT va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie.

2activePR