Adidas si Missy Elliott lanseaza colectia RESPECT ME

Apropo.ro / 16.06.2005, 09:51
Adidas si Missy Elliott lanseaza colectia RESPECT ME
Adidas Originals si Missy Elliott transmit un mesaj unic fanilor hip-hop, cat si iubitorilor de muzica in general: RESPECT ME. RESPECT ME este o colectie de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, care combina stilul sport si casual adidas cu stilul original si personalitatea lui

Adidas Originals si Missy Elliott transmit un mesaj unic fanilor hip-hop, cat si iubitorilor de muzica in general: RESPECT ME. RESPECT ME este o colectie de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, care combina stilul sport si casual adidas cu stilul original si personalitatea lui Missy Elliott. Produsele din linia RESPECT ME vor incanta atat fanii Missy Elliott cat si clientele adidas din marile orase.

Missy Elliott si adidas impart aceleasi valori ale autenticitatii, originalitatii si inovatiei. Adidas o indentifica pe Missy cu originalitatea, inovatia in muzica, video si stil. Pasiunea lui Missy pentru adidas isi are originea in vechea scoala de hip hop, perioada care a adus adidas in prim-planul sportului urban si al stilului casual. Missy a purtat adidas Originals in aproape toate videoclipurile si aparitiile sale publice din ultimii patru ani. De-a lungul anilor, prietenia dintre Missy Elliott si adidas s-a transformat in respect reciproc – concepul noii colectii RESPECT ME (M.E. = Missy Elliott).

RESPECT ME este un concept care uneste intr-un mod unic si autentic stilul casual adidas cu o artista puternica si pozitiva. Personalitatea lui Missy Elliott si dragostea ei pentru adidas, muzica si fanii ei se regasesc in intregul design al acestei colectii.

Hotararea lui Missy de a aduce hip-hop-ul inapoi pe un drum pozitiv este indiscutabila: „Consider ca in momentul in care atingi un anumit nivel in acest domeniu, trebuie sa fii pozitiv. Trebuie sa iti amintesti ca esti un model pentru ceilalti”.

Adidas este mandru sa se alature lui Missy Elliott in aceste eforturi. RESPECT ME este o colectie a pozitivitatii, puterii, stilului, talentului, prieteniei si mai presus de toate, a respectului.

Colectia se gaseste acum si in magazinele adidas din Romania: Plaza Romania (etaj 1), Mall Vitan si Magazinul Adidas de pe Bd. Magheru.

2activePR