Adina de la Heaven are un iubit cu 10 ani mai mic decât ea! Este tot cântăreţ

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2015, 10:43

Adina de la Heaven are un iubit cu 10 ani mai mic decât ea! Este tot cântăreţ
Adina Postelnicu a început, în urmă cu câteva luni, o relaţie cu artistul Glance, un arab cu zece ani mai tânăr.

După căsnicia eşuată, Adina de la „Heaven” pare foarte fericită alături de Gance, un cântăreţ arab. Frumoasa blondă susţine că înainte de a ajunge să se iubească, au fost foarte buni prieteni.

„Eu nu am iubit secret. Eu am un iubit de care a aflat toată lumea. Noi am fost la nunta lui Connect-R împreună. Dacă ajungi să-l cunoşti pe Glance afli că e un tip foarte haios, foarte glumeţ.

Acum e la început şi e foarte tăcut. La el mai e o problemă. El nu e român, el e arab şi nu cunoaşte toate sensurile limbii române. Probabil de asta dă senzaţia că este mai timorat. Noi aveam împreună o sală de jocuri. Avem şi angajaţi. Suntem împreună de câteva luni de zile, dar suntem prieteni de foarte mulţi ani. Nu a fost un moment anume în care am trecut graniţa. Ne ştim din 2010. Nu suntem suspicioşi. Nu avem motive de gelozii”, a declarat Adina Postelnicu la Kanal D.

În urmă cu 13 ani, Adina de la „Heaven” a îmbrăcat rochia de mireasă. În 2006 mariajul blondinei s-a terminat din cauza infidelităţilor fostului soţ, despre care se spune că l-a prins cu amanta în parcare.
 

Tags: