Adina de la Heaven îşi sărbătoreşte ziua cu fanii

De: Mioara Tronaru / 14.02.2012, 17:05
Adina de la Heaven îşi sărbătoreşte ziua cu fanii
Pe 17 februarie, Adina de la Heaven îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Artista a găsit o modalitate interesantă de a-şi cunoaşte fanii şi a lansat un concurs pe pagina de Facebook a trupei Heaven. prin care 5 norocoşi pot petrece alături de ea.

Lidera formaţiei Heaven vrea să îşi cunoască mai bine prietenii virtuali şi astfel că a lansat acest concurs inedit pe reţeaua de socializare. Regulamentul este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să îi urezi Adinei „La multi ani!” într-un mod cât mai creativ. Urările cele mai apreciate vor fi premiate cu o invitaţie la ziua de naştere a cântăreţei.

Adina Postelnicu„Mi s-a parut o modalitate interesantă şi un concurs inedit! O să fie câteva ore în care ne vom distra şi în care vom avea timp să ne cunoaştem!” a declarat Adina.

Vineri, 17 februarie, cei 5 câştigători vor petrece cu Adina într-un club din centrul vechi al Bucurestiului. In prezent, fetele de la Heaven se pregătesc să îşi lanseze primul concept de show. Adina, Roxana şi Alina repetă aproape zilnic noua coregrafie şi asta pentru că îşi doresc ca totul să fie perfect.